PLUIMVEELOKET

16 t.e.m. 18 februari: Agridagen

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
AgriBevents
Plaats:
Weelde Depot, Geeneinde 54, Ravels

Toevoegen aan kalender 2024-02-16 01:00:00 2024-02-16 01:00:00 16 t.e.m. 18 februari: Agridagen   AGRIDAGEN 2024   Bezoek ILVO en het Varkens-, Pluimvee- en Rundveeloket op Agridagen! Hal 2 stand 2111 Van vrijdag 16 t.e.m. zondag 18 februari vindt Agridagen plaats in Weelde Depot in Ravels. Meer dan 200 exposanten zijn verdeeld over 4 beurshallen ofwel 20.000 m² expositieruimte. De beurs focust niet alleen op pluimvee-, varkens- en rundveehouderij, maar ook op mechanisatie op erfniveau. Varkensloket, Rundveeloket, Pluimveeloket Het Veehouderij-loketteam is tijdens de Agridagen aanwezig om landbouwers en andere stakeholders uit de sector te informeren over actuele onderzoeksresultaten en praktijkinformatie. Kom langs, stel je concrete vraag en we geven je graag een demo van ons kennisplatform, online rekentools en e-learning modules. Meer info op www.varkensloket.be; www.rundveeloket.be; www.pluimveeloket.be ILVO Living Lab Veehouderij Varkensloket, Rundveeloket en Pluimveeloket maken deel uit van het ILVO Living Lab Veehouderij. Dat versnelt innovatie en valorisatie van onderzoek en maakt deze bereikbaar voor iedereen binnen de veehouderij. Ontdekt welke infrastructuur en expertise het ILVO Living Lab Veehouderij jou of je bedrijf te bieden heeft. Meer info op www.ilvolivinglabveehouderij.be DjustConnect Landbouwers die hun bedrijfsadministratie sneller en efficiënter willen beheersen, kunnen zich (altijd gratis) aansluiten bij DjustConnect. Het datadeelplatform biedt de nodige garanties voor landbouwers om controle te houden over de snelgroeiende datastroom die op en over hun bedrijf gecreëerd wordt. Tijdens de Agridagen is het team van ILVO-DjustConnect aanwezig op de stand om uitleg te geven en landbouwers te helpen een account aan te maken. Meer info op www.djustconnect.be Andere projecten Kom ook meer te weten over actuele projecten waar ILVO aan deelneemt Netpoulsafe (over bioveiligheid in de pluimveesector; ook workshop op 16 februari over bioveiligheid op pluimveebedrijven) Wormtool (over wormcontrole bij melkveebedrijven met weidegang) Klimrek (klimaatscans en -maatregelen voor sectoren akkerbouw, melkvee en varkenshouderij) Klimrek-T (klimaat- en watertrajecten voor vollegrondsgroenten- en fruittelers) Optipluim (optimale teelt van eiwithoudende gewassen voor pluimveevoeding) Pluimveeseminarie Neem deel aan het pluimveeseminarie op Agridagen, waar pluimveehouders aan het woord zijn. Twee sprekers presenteren elk in vijf minuten een uitdagend thema. Vervolgens fileert een panel van pluimveehouders de verschillende stellingen. Schrijf je in via de website van Agridagen (toegang tot het seminarie is inbegrepen in het toegangsticket, maar de plaatsen zijn beperkt)   Lees ook het persbericht 'ILVO op Agridagen 2024 in Ravels met twee zaalevents en met nieuwe onderzoeksprojecten'.   Location AgriBevents AgriBevents Europe/Brussels public

Agridagen_2024

 

AGRIDAGEN 2024

 

Bezoek ILVO en het Varkens-, Pluimvee- en Rundveeloket op Agridagen!
Hal 2 stand 2111

Van vrijdag 16 t.e.m. zondag 18 februari vindt Agridagen plaats in Weelde Depot in Ravels. Meer dan 200 exposanten zijn verdeeld over 4 beurshallen ofwel 20.000 m² expositieruimte. De beurs focust niet alleen op pluimvee-, varkens- en rundveehouderij, maar ook op mechanisatie op erfniveau.

Varkensloket, Rundveeloket, Pluimveeloket

Het Veehouderij-loketteam is tijdens de Agridagen aanwezig om landbouwers en andere stakeholders uit de sector te informeren over actuele onderzoeksresultaten en praktijkinformatie. Kom langs, stel je concrete vraag en we geven je graag een demo van ons kennisplatform, online rekentools en e-learning modules.

Meer info op www.varkensloket.be; www.rundveeloket.be; www.pluimveeloket.be

ILVO Living Lab Veehouderij

Varkensloket, Rundveeloket en Pluimveeloket maken deel uit van het ILVO Living Lab Veehouderij. Dat versnelt innovatie en valorisatie van onderzoek en maakt deze bereikbaar voor iedereen binnen de veehouderij. Ontdekt welke infrastructuur en expertise het ILVO Living Lab Veehouderij jou of je bedrijf te bieden heeft.

Meer info op www.ilvolivinglabveehouderij.be

DjustConnect

Landbouwers die hun bedrijfsadministratie sneller en efficiënter willen beheersen, kunnen zich (altijd gratis) aansluiten bij DjustConnect. Het datadeelplatform biedt de nodige garanties voor landbouwers om controle te houden over de snelgroeiende datastroom die op en over hun bedrijf gecreëerd wordt. Tijdens de Agridagen is het team van ILVO-DjustConnect aanwezig op de stand om uitleg te geven en landbouwers te helpen een account aan te maken.

Meer info op www.djustconnect.be

Andere projecten

Kom ook meer te weten over actuele projecten waar ILVO aan deelneemt

  • Netpoulsafe (over bioveiligheid in de pluimveesector; ook workshop op 16 februari over bioveiligheid op pluimveebedrijven)
  • Wormtool (over wormcontrole bij melkveebedrijven met weidegang)
  • Klimrek (klimaatscans en -maatregelen voor sectoren akkerbouw, melkvee en varkenshouderij)
  • Klimrek-T (klimaat- en watertrajecten voor vollegrondsgroenten- en fruittelers)
  • Optipluim (optimale teelt van eiwithoudende gewassen voor pluimveevoeding)

Pluimveeseminarie

Neem deel aan het pluimveeseminarie op Agridagen, waar pluimveehouders aan het woord zijn. Twee sprekers presenteren elk in vijf minuten een uitdagend thema. Vervolgens fileert een panel van pluimveehouders de verschillende stellingen.

Schrijf je in via de website van Agridagen (toegang tot het seminarie is inbegrepen in het toegangsticket, maar de plaatsen zijn beperkt)

 

Lees ook het persbericht 'ILVO op Agridagen 2024 in Ravels met twee zaalevents en met nieuwe onderzoeksprojecten'.

footer