PLUIMVEELOKET

27 & 28 april - Opendeur faculteit diergeneeskunde

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
Faculteit Diergeneeskunde
Plaats:
Merelbeke, faculteit Diergeneeskunde

Toevoegen aan kalender 2019-04-27 02:00:00 2019-04-27 02:00:00 27 & 28 april - Opendeur faculteit diergeneeskunde Op zaterdag 27 en zondag 28 april 2019 opent de faculteit Diergeneeskunde haar deuren. Kom en ervaar een exclusieve kijk achter de schermen van onze dierenkliniek. Elke dag opnieuw onderzoeken wetenschappers aan onze faculteit waarom dieren en mensen ziek worden en hoe we ze kunnen genezen. Wetenschappers tonen je op deze opendeur met veel enthousiasme waar zij mee bezig zijn aan de hand van een heleboel gevarieerde workshops, boeiende demonstraties, toffe experimenten, interessante lezingen en pittige debatten. Ontdek de impact van ons onderzoek en waarom we voor het tweede jaar op rij verkozen zijn tot de beste faculteit Diergeneeskunde ter wereld op vlak van onderzoek. Programma Praktische informatie De opendeurdag van de faculteit is een samenwerking van de Vlaams Diergeneeskundige Kring  en het personeel van de faculteit Diergeneeskunde. Location Faculteit Diergeneeskunde Faculteit Diergeneeskunde Europe/Brussels public

Op zaterdag 27 en zondag 28 april 2019 opent de faculteit Diergeneeskunde haar deuren. Kom en ervaar een exclusieve kijk achter de schermen van onze dierenkliniek. Elke dag opnieuw onderzoeken wetenschappers aan onze faculteit waarom dieren en mensen ziek worden en hoe we ze kunnen genezen. Wetenschappers tonen je op deze opendeur met veel enthousiasme waar zij mee bezig zijn aan de hand van een heleboel gevarieerde workshops, boeiende demonstraties, toffe experimenten, interessante lezingen en pittige debatten. Ontdek de impact van ons onderzoek en waarom we voor het tweede jaar op rij verkozen zijn tot de beste faculteit Diergeneeskunde ter wereld op vlak van onderzoek.

De opendeurdag van de faculteit is een samenwerking van de Vlaams Diergeneeskundige Kring Logo VDK en het personeel van de faculteit Diergeneeskunde.

Opendeur